Haberler

Başkan Savaş'ın Spora ve Sporcuya Verdiği Emekler Başarılarla Taçlanıyor

HBB sportif anlamdaki atılımı, çeşitli dallarda elde edilen başarıların ilimize taşınması ve ilimizin bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemesiyle devam ediyor.


Geleceğimiz olan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir geleceğin oluşturulması ve milli takımlara ilimizden sporcular kazandırmak amaçlarıyla spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündemden düşmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın emekleri bu kez Muay Thai spor dalında elde edilen başarıyla sonuca ulaştı.

HBB MUAY THAİ SPORCUSU BAŞARISIYLA MİLLİLİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı'nda büyük başarı elde eden Ebru Bildik adlı sporcumuz, 6 Ekim 2015 yılında Marmaris'te düzenlenen Muay Thai Avrupa Şampiyonası'nda Yıldız Kızlar Kategorisi'nde Hollandalı rakibini devirerek kazandığı başarı sonucunda 'Millilik Belgesi' almaya hak kazandı.

YANIK: SPORCUMUZ MÜTHİŞ BİR PERFORMANS GÖSTEREREK AVRUPA'DA İLK DERECESİNİ ALDI

HBB Muay Thai Takımı Antrenörü Mehmet Yanık, "Sporcumuz müthiş bir performans göstererek Avrupa'da ilk derecesini aldı ve Hatay'ın gururu oldu. Başarılarından dolayı sporcularımı kutluyor, her anlamda takıma desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven'e takımım adına teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title