Haberler

"Hizmetler İkinci Yıldan Sonra Başlayacak"

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "İlk yılımız projelerimizin hazırlanmasıyla geçecek, hizmetler ikinci yıldan sonra başlayacak." dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "İlk yılımız projelerimizin hazırlanmasıyla geçecek,hizmetler ikinci yıldan sonra başlayacak" dedi.

CHP Erzin ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Savaş, büyükşehir belediye başkanı seçildikten sonra ilk defa Erzin'e gelerek partililerle bir araya geldiğini belirterek, "İlk yılımız projelerimizin hazırlanmasıyla geçecek, hizmetler ancak ikinci yıldan sonra başlayacak. Bundan böyle haftanın iki günü, ilçeleri ziyaretlerimizle sürecek. Koltuğa oturup, çakılı kalmayacağız. Hatay halkı bizden görev bekliyor. Büyükşehir olmanın bir çok getirileri olduğu gibi, hizmetlerde aynı ölçüde tüm ilçelere götürülmelidir. Ekibimizle bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise, "Ne yazık ki Manisa-Soma'da yüzlerce insan hayatını kaybetti. Buna facia demeyeceğim, bu bir katliamdır. Bu olay önceden görünen bir olaydı. Üretmeyi, büyümeyi ve ekonomiyi sadece rant ve para olarak gören vahşi kapitalizmin anlayışının sonucudur. 12 yıldır ciddi anlamda politika ortaya koymayan iktidar, bu yaşananlardan ders alması gerekiyor" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title