Haberler

Başkan Savaş, Halkla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, Belen'in Yapraklı Mahallesi'nde hem yapılan çalışmaları inceledi hem de mahalle sakilerinin konuğu oldu.

Belen'in yayla mahallelerinden biri olan Yapraklı'yı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş, Yapraklı Mahallesi'nde Ahmet Saklar hemşehrisinin evine konuk oldu ve mahalle sakinleriyle sohbet edip taleplerini dinledi.

Oldukça sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan Savaş, hemşehrileri tarafından gösterilen bu teveccühe layık olmak adına yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

Hatay'ın büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından oldukça meşakkatli bir yapılanma dönemi geçirdiklerini kaydeden Başkan Savaş, yapılanma sürecinin beklenenden oldukça kısa bir süre içerisinde tamamlanmasıyla birlikte hizmet etmeye başladıklarını ifade etti.

Hizmet dağılımı anlamında Hatay'ın her noktasını birer öz evlat olarak gördüklerinin altını çizen Başkan Savaş bu bağlamda hemşehrilerinin, Antakya Belediye Başkanlığı dönemini emsal almasını istedi.

Mahalle sakinleri ise HBB Başkanı Savaş'ın ortaya koyduğu hizmet çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve mahallelerinde ortaya konulan çalışmalar neticesinde mutlu olduklarını ifade ederek HBB Başkanı Savaş'a teşekkür ettiler.

Gerçekleşen toplantı sonrasında Başkan Savaş, kendilerini ağırlayan Saklar ailesi ve Yapraklı Mahallesi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapraklı Belen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title