Haberler

Başkan Savaş Çinan Köyü'nde Coşkuyla Karşılandı

Yerel seçimlere kısa süre kala Selendi Belediye Başkanı ve başkan adayı Nurullah Savaş, Çinan köyünü ziyaret etti. Konvoyun önünde ata binerek köy meydanına kadar gelen Başkan Savaş, köylülerin sevgi gösterisi ile karşılandı. Kurban kesilerek karşılanan Nurullah Savaş, sabahtan akşama kadar köylü vatandaşları tek tek gezerek destek istedi.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Savaş, "Beş yılda Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de desteği ile çok çalışmalar yaptık. Kazandığımız takdirde daha büyük hizmetlere imza atacağız 5 yılda olduğu gibi kimse ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz Selendi'nin değişimini fazlasıyla devam edeceğiz yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayacağız köylerimizin sorunlarını çözeceğiz alt yapısı olmayan köylerin alt yapı sorununu bitireceğiz, suyu olmayan köylerimizin su sorunu çözeceğiz, asfaltsız köy yolu bırakmayacağız" dedi. Gece geç saatlere kadar devam eden köy çalışmasının ardından Savaş ve ekibi Çinan köyünden mutlu bir şekilde ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Savaş Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title