Haberler

Başkan Şaşmaz, Dalaman Esnafına Kimlik Kartı Dağıttı

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz tarafından kapalı pazaryerinde faaliyet gösteren 300 esnafa kimlik kartı ve fiyat etiketini dağıtıldı.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz tarafından kapalı pazaryerinde faaliyet gösteren 300 esnafa kimlik kartı ve fiyat etiketini dağıtıldı.

Dağıtılan kimlik kartlarından vatandaşların kimden alışveriş yaptığını bilmesini sağlamak için dağıtılan kimlik kartları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Dağıtılan kimlik kartlarını pazaryeri esnafı yakasına takacak. Pazaryerinden alışveriş yapan ilçe ve bölge halkı kimden alışveriş yaptığını bilecektir. Dalaman Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde yaklaşık 300 esnaf bulunmaktadır. Belediyemize ait pazaryerinden alışveriş yapan vatandaşlarımız kimden alışveriş yaptığını bilecek. Dağıttığımız kimlik kartlarını esnaflarımız yakasına takacak. Pazaryeri Tanıtım Kartı da mutlaka esnafımızın tezgahında görülebilir bir yerde olacaktır. Böylece hem esnafımız hem de vatandaşımız daha samimi bir ortamda alışveriş yaparken daha güvende olacaklar. Pazaryeri esnafı olmadığı halde pazaryerine gelen kötü niyetli kişilerin pazaryeri içerisine girerek hem esnafımızı hem de vatandaşımızı mağdur etmesini de bu şekilde önlemiş olacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Şaşmaz Pazaryeri Dalaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title