Haberler

Başkan Sargın Dalgıçlar Ve Öğrenciler İle Sahil Temizliği Yaptı

Güncelleme:

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Özel Şahinkaya Koleji ve İznik Belediyesi ortaklığıyla organize edilen sualtı ve sahil kıyı şeridi temizliği etkinliğine katılarak öğrenciler ile sahil temizliği yaptı.

Bursa Özel Şahinkaya Koleji'nin İznik Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği ortak çalışma ile dalgıç ekiplerinde katılımıyla su altı ve sahil temizliği gerçekleştirildi. Şahinkaya Koleji'nden katılan 20 öğrenci ve 3 dalgıç ile gerçekleştirilen temizlikte toplumda farkındalık oluşturma ve öğrencilere belirli yaşlardan itibaren temizlik bilinci aşılama amacı hedeflendi. Etkinliğe İznik Eşrefzade Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri de destek verdi.

Sahillerin temizliğinde her bir vatandaşa görev düştüğünü dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında "Öncelikle Şahinkaya Koleji'nin değerli öğrenci ve öğretmenlerine ilçemize geldikleri için hoş geldiniz diyor, böyle anlamı ve güzel bir etkinlik içinde ilçemizi seçtikleri için teşekkür ediyorum. Toplumda farkındalık oluşması ve öğrencilere küçük yaşlardan itibaren bu çevre ve doğa temizliği bilincinin aşılanması için bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu görüyor ve yaşıyoruz. Sahiller, parklar, sokaklar, caddeler kısacası doğadaki her şey bizlere sunulmuş birer nimettir. Bu yerlerin temizliğinden ve temiz kalmasından her bir birey sorumludur. Ben bu sorumluluğu kendine görev edinen ve çevre temizliği konusunda hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum, İznik hepinizin diyorum. Bu vesile ile de tekrar sizlere örnek çalışmanızdan dolayı da teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Özel Şahinkaya Koleji öğretmenleri de İznik Belediyesi ve Belediye Başkanı Osman Sargın'a etkinliğe katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title