Haberler

Başkan Şanlı'nın 19 Mayıs Mesajı

Eskişehir Han ilçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eskişehir Han ilçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şanlı, mesajında, 19 Mayıs'ın emperyalizme karşı, kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olduğunu belirterek, "19 Mayıs; vatan topraklarını alçakça paylaşmaya cüret edenlere ve ona el uzatanlara Gazi Mustafa Kemal ile arkadaşlarının verdiği kesin bir cevap ve özgürlüğün kanla canla yazılan muhteşem tanımıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve devam ettirecek sizlersiniz' diyerek, büyük özverilerle kurulan Cumhuriyeti, aldığı eğitim ve kültürüyle daima güvendiği Türk gençliğine emanet etmiş ve milli mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Bu heyecan, coşku ve Laik Türkiye Cumhuriyetini koruma kararlığıyla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için ölümü göze alan silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Erdal Şanlı Eskişehir 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title