Haberler

Başkan Samur'dan Yeni Hükümete Başarı Dileği

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, yeni hükümet ile birlikte Sarıveliler’in önemli hizmet desteği alacağına inandığını söyledi.

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, yeni hükümet ile birlikte Sarıveliler'in önemli hizmet desteği alacağına inandığını söyledi.

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı ve 62. hükümetin Başbakanı olarak yeni Türkiye'nin kuruluşunda ülke ve bölge için önemli hizmetlere imza atacağına inandığını ifade ederek, "Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan yeni kabinenin ülkemize hayırlı hizmetler vereceğine ve bu arada Sarıveliler'in de önemli hizmet desteği alacağına inanıyorum. Bizler Sarıveliler halkı olarak, başta hemşehrimiz, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutuğlu'na ve Bakanlar Kurulu listesinde yer alan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na hayırlı muvaffakiyetler diliyor, ülkemiz, bölgemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlı hizmetlere imza atmaları hususunda dualarımızla kendilerinin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

Başkan Samur, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, ülkemizin yetiştirdiği en yetkin ve donanımlı insanlardan biridir. Bunu hem akademik, hem de siyasi hayatında ispat etmiş bir kişiliktir. Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu çığırda kurduğu yeni kabine ile de, ülkemizin hayati problemlerine çözümler üreterek, önceki hizmetlerin devamlılığını sağlayacağını ve mutlaka Yeni Türkiye'yi layık olduğu lider ülke konumuna taşıyacağına inancımız tamdır" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Hayri Samur Sarıveliler Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title