Haberler

Başkan Şahin Projeler İçin Destek İstedi

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra için hazırlanan projeler hakkında Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak destek istedi.

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra için hazırlanan projeler hakkında Ankara'da bir dizi temaslarda bulunarak destek istedi.

Başkan Şahin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 25. Dönem İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, eski Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak ve Yargıtay Savcısı Fatih Tok'u ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görüşmeler sonunda yaptığı açıklamada, "Bir kısmı Bafra ve Samsunlu olan bürokrat hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Sağlık Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı ile görüşmeler yaptık. Bafra için düşündüğümüz projeleri ve isteklerimizi, sürekli Ankara'ya en üst düzey yetkililerimize taşımaya devam ediyoruz. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Bazı şeyler zamanla olacak. Bafra için Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Bafralı hemşehrimiz Orhan Kırcalı ile birlikte çalışıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Şahin Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title