Haberler

Başkan Şahin, Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Boğazkaya Mahallesi Tepecik mevkisinde geçen günlerde evi yanan Bulat ailesini ziyaret etti.

Başkan Şahin, evleri yanan aile fertleri ile görüşerek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ayşe Bulat ve oğlu Yaşar Bulat ile görüşen Başkan Şahin, evde incelemelerde bulundu. Evde her şeylerinin yandığını sadece üzerlerinde olan eşyaların kaldığını söyleyen aile üyelerine her türü desteği vereceklerini belirten Başkan Şahin, ilk olarak ailenin acil ihtiyaçlarının bir an önce karşılanacağını söyledi ve belediye yetkililerine bir an önce de yanan evin son durumunun gözden geçirilerek onarımının yapılabilmesi için talimat verdi.

Belediye olarak üzerine düşenleri yapacaklarını ifade eden Başkan Şahin, "Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Üzüntüleri paylaştıkça azaltacağız. Olaydan duyduğumuz üzüntüyü bilmenizi isterim. Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Geçmiş olsun" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Şahin Tepecik Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title