Haberler

Başkan Şahin: "Bu Yaz Yol Problemi Bitecek"

Samsun Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, doğal gaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu ve vatandaşların büyük zahmetler çektiğini ifade ederek, yaz mevsimi ile beraber asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Samsun Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, doğal gaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu ve vatandaşların büyük zahmetler çektiğini ifade ederek, yaz mevsimi ile beraber asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Şahin yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır doğal gaz çalışmalarımız devam ediyor. Baframız bir yandan çevre dostu temiz bir yakıta kavuşurken diğer yandan yollarımız ve kaldırımlarımızda bozulmalar oldu. Doğal gaz Bafra'mız ve ailelerimiz için gerçekten önemli bir hizmet. Bu hizmete kavuşurken mutlaka bir bedeli oluyor. Hemşehrilerimin bildiği gibi bu durumu önceden öngörmüş ve ciddi yatırımlar yaparak bu duruma hazırlanmıştık. Asfalt şantiyesi ve plenti tesislerini kurmuş, kilitli parke ve bordür tesislerini Baframıza kazandırmış, asfalt serme makinesi, silindirler ve asfalt bakım aracı almıştık. Bu şekilde 2014 yılı Nisan ayına kadar çok yoğun asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Bununla birlikte doğal gaz çalışmaları yine devam etti. İstediğimiz ölçüde asfalt ve kaldırım çalışması yapamadık. Halkımız mağdur oldu. Öncelikle hemşehrilerimden özür diliyor, anlayış ve sabırları için teşekkür ediyorum. Geçen sürede biz de tüm imkanlarımızı zorlayarak hazırlıklar yaptık. Yaz mevsimi ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayacak ve doğal gaz nedeniyle bozulan yollarımızı yapacağız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Şahin Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title