Haberler

Başkan Sağıroğlu Taşdelen'de İncelemelerde Bulundu

Trabzon'un Yomra Belediyesi asfaltlama sezonu öncesinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor.

Taşdelen Mahallesine çıkarak ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, " Şuan itibariyle Tepeköy ve Taşdelen mahallesinde ekiplerimiz yol bakım çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Başkan Sağıroğlu, "Bizlerde fırsat buldukça çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz. Gayet iyi gidiyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Mayıs ayı itibariyle inşallah asfaltlama ve betonlama çalışmalarımızın startını vereceğiz. Biz Yomra Belediyesi olarak diğerler belediyelerden farklıyız. 25 mahallemizin ana arterleri olmak üzere asfaltlama çalışmalarını tamamlamış durumdayız. Eksiklerimiz yok mudur? vardır. Ne söz vermişsek sözlerimizin arkasındayız. Mutlaka her dönem olduğu gibi vermiş olduğumuz beyannamenin yüzde 20'inden fazlasını yapacağız. Zemini iyi olmayan yerlerde mutlaka betonlamayla devam ediyoruz. Zeminin iyi olduğu yerlere asfaltlama ile devam ediyoruz. Geldiğimiz noktada evimin yolu yok diyen arazi sahipleriyle anlaşan vatandaşımız varsa hemen bugün bu saatten itibaren yaparız. Biz hizmet için varız. Yomra için durmak yola devam" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sağıroğlu Taşdelen Trabzon Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title