Haberler

Başkan Sağıroğlu Belediye Meclis Üyeleriyle Yemekte Buluştu

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, belediye meclis üyeleri ile yemekte buluştu.

Meclis üyeleri ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, meclis üyeleri ile birlikte bu tür yemek organizasyonlarını geleneksel hale dönüştürdüklerini söyledi. Sağıroğlu "Her yıl bu tür yemek programları düzenliyoruz. Burada amacımız yemek yemek değil. Ailelerimizle birlikte bir araya gelerek kaynaşmak. Biz büyük bir aileyiz. Çalışan emekçisinden, meclis üyesine kadar herkes bir aile ortamındadır. Bütün yaptığımız çalışmalarımız ekip işi. Hizmetlerimizin tümünde meclis üyelerimizin ve emekçi kardeşlerimizin emeği var. Başarılıysak ekibimizle birlikte bu başarılara imza attık" dedi.

"SAHİLE 600 DÖNÜMLÜK DOLGU PROJESİ"

Yomra Belediyesi olarak büyük projelerin altına imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Sağıroğlu, "Yomra olarak diğer sahil ilçelerine bakıldığı zaman alanımız çok kısıtlı. Hayalimdeki en büyük proje sahil alanında yapacağımız 600 dönümlük dolgu projesi. Burada sosyal donatı alanları yapacağız. Bu projeye Yomra olarak ihtiyacımız var. Bunun uğraşındayız. İnşallah projemizi onaydan geçirerek dolgu işlemine başlayacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzon Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title