Haberler

Başkan Saatcı, Çevik Kuvvete Taziye Ziyaretinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Türkiye’yi yasa boğan İstanbul’daki terör saldırısı sonrası Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerine taziye ziyaretinde bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Türkiye'yi yasa boğan İstanbul'daki terör saldırısı sonrası Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerine taziye ziyaretinde bulundu.

Polislere karanfil veren Başkan Saatcı, "Buraya taziye gelmek, olay yerini ziyaret etmek yetmiyor! Bunların dışında bir şeyler yapmak ihtiyacı hissediyoruz. Ama hukuk devleti, demokrasi diyoruz. Belli konularda elimiz kolumuz bağlı kalıyor. İçimizdeki volkan dışarı taşmasın diye onu bastırıyoruz" dedi. Ziyaretin ardından Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk şehitlerimiz için dua etti.

"Devletimizin kararlılığı umut veriyor"

Ziyareti Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ ile Zabıta Müdürü Tufan Kaçar ile gerçekleştiren Başkan Saatcı, tüm çevik kuvvet personelini tek tek taziye ettikten sonra değerlendirmede bulundu. Başkan Saatcı, "Allah'ım, sizlerin saçının teline zarar getirmesin inşallah. Anadolu topraklarına zafer vaat etmeyen topraklar deniliyor. 1071 yılından itibaren bu coğrafyada kan dökülüyor, can alınıyor, can veriliyor. ve nasıl topraklarsa, hain yetiştiriyor! İstemediğimiz kadar hain yetiştiriliyor. Ancak son zamanlarda devletin terör konusundaki kararlılığı, bu kadar canlarımızın gitmesine rağmen umut veriyor. Topyekün toplumda bir refleks var. Dökülen kanlar son olsun diyoruz ama bunun son olmayacağını biliyoruz. Bu topraklarda devlet olmanın bedelini ödemeye devam edeceğiz. Sizin nezdinizde tüm Çevik Kuvvet Polislerimize baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Ülkemizin başı sağ olsun. 'Vatan Sağ olsun' diyoruz ama sizin gibi gencecik evlatlarımızın canlarının gitmesinin bir tarifi yok. Buraya taziyeye gelmek, olay yerini ziyaret etmek yetmiyor! Bunların dışında bir şeyler yapmak ihtiyacı hissediyoruz. Ama hukuk devleti diyoruz, demokrasi diyoruz. Belli konularda elimiz kolumuz bağlı kalıyor. İçimizdeki volkan dışarı taşmasın diye onu bastırıyoruz. Allah'ım şehitlerimizin toprakları bol, mekanları cennet olsun. Ruhları şad olsun" dedi.

"Önemli olan yaşatmak!"

Başkan Saatcı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Şu olayda tekrar ortaya çıktı ki, ülkemizin önceliği güvenlik. Her şey olup gidiyor, ancak can gitti mi gelmiyor! Benim de iki oğlum var. Siz de benim evlatlarımsınız. Ama önemli olan yaşatmak. Biz zaten bu topraklarda hep ölmüşüz. Türk insanı kadar ölüme düğüne, bayrama gidiyormuş gibi giden kimse yoktur. Biz etle tırnak gibi olalım. Bir olalım, diri olalım, iri olalım vallahi çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok!" Başkan Saatcı ve çevik kuvvet ekipleriyle sohbet etmesinin ardından Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk şehit olan polis ve sivillerimiz için dua etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Behçet Saatcı İstanbul Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title