Haberler

Başkan Rahmi Gençer, Herkesi Tek Tek Dinledi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, her hafta bir başka mahallede ilçe halkıyla buluşuyor. Seçimlerden önce Ayvalıklılara verdiği "İlçeyi birlikte yöneteceğiz" sözünü yerine getiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, "Başkan Burada" sloganıyla "Mahalle Buluşmaları" halk toplantılarının ilkini Kazım Karabekir Mahallesinde gerçekleştirdi.

İlk olarak mahalle esnafıyla selamlaşan, onların hal ve hatırını soran başkan Rahmi Gençer, muhtar Mehmet Yılmaz'ı ziyaret ederek çiçek verdi.

Ardından Kazım Karabekir Mahallesi Çocuk parkında mahalle sakinleriyle buluşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, halktan gelen sorunları tek tek dinleyerek not aldı.

Daire müdürleri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu "Mahalle Buluşmaları" halk toplantısında vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dikkatle dinleyen Gençer, ilgili birim amirine o konunun incelenmesi için talimatlar verdi.

Toplantı sonunda mahalle sakinlerinden yoğun olarak gelen pazarcıların araçlarını evlerinin önüne park etmeleri ve sokağı kapatmaları yönünde gelen şikayetler ve park yeri ve taşan dereye çözüm bulunması konusundaki öneriler üzerine otopark olarak kullanılması istenen arazi ile dere yatağının bulunduğu 7 kuyular bölgesine giden Ayvalık Belediye Başkanı buralarda incelemeler yaptı, fen işleri müdürü Murat Güler'e dere yatağının temizlenmesi ve otopark olarak kullanılması istenen arazi üzerinde çalışmalar yapılması talimatını verdi.

Bir zamanlar Ayvalık'ın su konusunda tarihte önemli yer bu 7 kuyularda da incelemelerde bulunan belediye başkanı Rahmi Gençer, bakımının yapılarak tarihin korunmasının gerektiğini söyledi.

Kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan ve yoğun ilgi gösteren Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz ve mahalle halkına teşekkür eden başkan Rahmi Gençer, "Mahallenize geldik, vatandaşımızla konuştuk. Sıkıntıları yerinde gördük, çözümü için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın refahı için imkanlar dahilinde ekiplerimiz bize iletilen sorunların giderilmesi ve önerilerin değerlendirilmesi için çalışma yapacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Gençer Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title