Haberler

Başkan Hacı Uğur Polat'tan Taziye Mesajı

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yayınladığı taziye mesajında, Şırnak'ta şehit düşen Barış Aybek'in ailesine başsağlığı diledi.

Başkan Polat, yayımladığı yazılı mesajında, "Şırnak 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Akdizgin Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen piyade onbaşı Barış Aybek'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Polat mesajını şöyle sürdürdü:

"Ülkemizin birlik ve beraberlik ortamına kastederek, gencecik fidanlarımızı şehit edenlere devletimiz misliyle cevabını vererek, hesabını sormaktadır. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, Türkiye'nin huzur ve istikrarına, milletin birlik ve beraberliğine kastedenlere asla izin vermeyecektir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Ülkemizi karıştırmak isteyen şer odaklarına en güzel cevabı hep birlikte ele ele birlik ve beraberlik içerisinde vereceğiz. Ailelerimiz, yiğitlerini 'cenaze olarak değil, şehit olarak' Rabbine gönderdikleri için büyük bir sabır örneği sergilemektedirler. Canımızı yakan, yüreğimizi burkan bu hain saldırılara, Rabbimizin yardımıyla, evlat acısını yaşayan ailelerimizin, 75 milyonun birlik beraberliği ve dualarıyla karşı koyarak, ülkemizi yeniden huzurun adresine dönüştüreceğiz inşallah." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Şırnak Yerel Haberler

title