Haberler

Başkan Polat, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yol açma, genişletme, sathi kaplama, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği mahalle ve sokaklarda inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yol açma, genişletme, sathi kaplama, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği mahalle ve sokaklarda inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte Yakınca Mahallesi Çalıgülü Sokak, Yakınca Mezarlığı çevresi, Çilesiz Mahallesi Çatakköprü Sokak, Gündüzbey ile Yeşilyurt arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan Çay Yolu ve Yeşiltepe'de devam eden yol açma, genişletme, sathi kaplama, bakım ve onarım çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı yeni yolların hızla açıldığını ifade eden Başkan Polat, "Gelişen ve değişen ilçemizin ulaşım sorununu çözmek ve yollarımızı daha modern hale getirmek için planlamaya uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çilesiz Mahallesi'ndeki imar yolunun açılmasıyla Güngören ve Tecde arasındaki bağlantı yolunu tamamlamış olacağız. Stratejik planımızda da her yıl 10 kilometre imar yolu açmayla ilgili hedef koymuştuk. 2014 yılında 11 km, 2015 yılında ise 15 km imar yolu açarak hedeflerimizin üzerine çıktık. İmar yollarını açma, yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarına ekiplerimize aralıksız devam edecektir. Yollar bizim için çok önemli, çünkü yol medeniyet, gelişim ve değişimi ifade eder. Yeni yolların açılmasıyla trafik akışı rahatlar, ticaret gelişir ve ekonomiye direk katkısı olur. Ulaşım meselesini çözmekle birlikte gelişmenin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Belediye olarak halkımızın rahatça kullanacağı yolları açmaya ve kış ayı gelmeden bozulan yolların bakım ve onarımını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu arada Yakınca Çalıgülü Sokak'taki yol açma ve genişletme çalışmaları sırasında kendi bahçesinde çalışan 75 yaşındaki Abdullah Gören adlı yaşlı bir şahıs ise hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Polat'a teşekkür etti. Gören, "Allah hepinizden razı olsun, burası ve mezarlık çevresi çok kötüydü, yollarda yürüyemiyorduk ancak sizler bu yolu temiz hale getirdiniz, çok güzel oldu ellerinize sağlık. Hukümetimizden ve sizlerden Allah razı olsun, dualarımız sizinle" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Yakınca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title