Haberler

Başkan Piriştina'dan Gençlere Çağrı

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi'nin Ankara'da düzenlediği etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi, Ankara'da "Biz varız, ya siz" isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın yanı sıra, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, sanatçılar Gülsen Tuncer ile Faruk Demir, gazeteciler Bekir Coşkun, Mustafa Mutlu, Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu da katıldı. "Biz varız, ya siz" etkinliğinde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da bir konuşma yaptı. Gençlere çağrıda bulunan Piriştina, kendisinin de genç bir belediye başkanı olduğunu belirtti. Piriştina, "İki yıl önce gezi de gençlik 'biz varız' dedi. CHP bu mesajı çok iyi aldı. Kentlerin yönetimlerini benim gibi gençlere emanet etti" dedi.

MİNİKLERDEN ŞAPKA REKORU

ADD'nin etkinliği ilginç bir rekora da sahne oldu. Şapka İnkilabı'nın 90. yıl dönümü dolayısıyla 680 öğrenci ve katılımcı, aynı anda şapka giyerek, Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Rekor için kendi yaptıkları şapkalarla sahneye çıkan minikler, salonda bulunanlara da şapka dağıttı. Büyüklerin dağıtılan şapkaları takmasıyla salon rengarenk bir görünüme büründü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title