Haberler

Başkan Palancıoğlu'ndan Bik'e Ziyaret

Kayseri Merkezi ilçe Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez’i ziyaret ederek, Kurban Bayramını kutladı.

Kayseri Merkezi ilçe Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez'i ziyaret ederek, Kurban Bayramını kutladı. Basın İlan Kurumu'nun, kurumlar ile gazeteler arasında önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğine dikkati çeken Başkan Palancıoğlu, "Özellikle yerel medyamız hizmetlerimizin halkımıza aktarılmasında önemli bir görev yapıyor." dedi.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, beraberindeki kurmaylarıyla birlikte Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürlüğü'ne Bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Palancıoğlu, Basın İlan Kurumu'nun hizmetlerinin ve üstlendiği fonksiyonun bilincinde olduklarını ifade ederek, "Kayseri basınımız ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. Basınımız hizmetlerimizin halkımıza duyurulmasında önemli bir görev üstleniyor. Basın İlan Kurumumuz da gazetelerimizi düzenleyici ve destekleyici görevini yerine getirerek önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. Ben ziyaret vesilesiyle bütün basın camiasının bayramını tebrik ediyorum. "diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez ise, kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başeğmez, Kayseri basınına desteklerinden dolayı Başkan Palancıoğlu'na teşekkür etti. Ziyarettin anısına Palancıoğlu'na Kayseri'nin 104 yıl önce çıkmış ilk yerel gazetesinin ilk nüshası hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title