Haberler

"Bu Birliktelikle Ligde Çok Canlar Yakacağız"

Güncelleme:

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Karşıyaka galibiyetinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu birliktelikle bu ligde çok canlar yakacağız." dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy takımının aldığı Karşıyaka galibiyetinin çok önemli olduğunu belirterek, futbolcularına bundan sonraki maçlar için de güveninin tam olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig takımı Denizlispor'un yeni başkanı Mehmet Özsoy, takımının durumundan her geçen gün daha da memnun olduğunu söyledi.

Karşıyaka maçındaki mücadele gücü ve alınan üç puanın çok önemli olduğunu kaydeden Özsoy, " Denizlispor'un inanmış teknik heyeti, futbol takımı ve yönetim kurulu var. Bu birliktelikle bu ligde çok canlar yakacağız. Kimse endişe etmesin. Ben takımıma sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Bu çocuklar Denizli camiasını ve taraftarının yüzlerini güldürecekler" dedi.

Çarşamba günü Denizli'de oynanacak olan Manisaspor maçından da kendilerinin değil rakip Manisa'nın korkması gerektiğini söyleyen Başkan Özsoy, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ne dedik.Bu hareket direniş değil, diriliş. Manisa maçında da tüm taraftarlarımıza stada bekliyorum. Gün birlik, beraberlik günü" diye konuştu.

KAFİLEYE SALDIRI

Öte yandan maç sonrası Denizlispor kafilesinin ve taraftarını taşıyan otobüslerin saldırıya uğradığı belirtildi. Denizlispor futbol takımını taşıyan otobüsün sağ arka camı patladığı öğrenildi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy kafileye yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, "İki Ege takımının her zaman dosttur. Bizler de kendi sahamızda geçtiğimiz hafta Orduspor'u konuk edip yenildik. Aynı tepkiyi göstermeyip centilmenliğimizi elden bırakmadık. Kendini bilmez Karşıyakalı taraftarların takım otobüsüne saldırmalarına bir anlam veremiyorum.Tabi ki bu olayı tüm Karşıyaka camiasına bağlamak mümkün değil" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title