Haberler

Denizlispor Başkanı Özsoy'dan Kadınlara Maça Gelin Çağrısı

Güncelleme:

Tekden Denizlispor Başkanı Özsoy, seyircisiz oynanacak Kahramanmaraşspor maçına tüm kadınları, çocukları ile birlikte tribüne beklediklerini söyledi.

Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, seyircisiz oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçına tüm kadınları, çocukları ile birlikte tribüne beklediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in 31. haftasında evinde Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak olan Tekden Denizlispor hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Geçtiğimiz hafta oynadığı maçta deplasmanda Manisaspor'u yenerek puanını 34 puana çıkaran yeşil-siyahlılar, Kahramanmaraşspor'u da yenerek ligde iyice rahatlamak istiyor. Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların izleyeceği maça Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, tüm kadınları çocuklarıyla davet etti.

Maçın güzel bir havada oynanacağını belirten Özsoy, "Seyircisiz oynanacak olan maça tüm kadınları ve çocuklarımızı bekliyoruz. Maç güzel bir havada oynanacak. Kadınlar da bu güzel maça gelerek güzel vakit geçirebilirler. Tüm kadınları çocuklarıyla birlikte maça bekliyoruz. İnşallah onlara güzel bir galibiyet hediye edeceğiz" dedi.

Tayfur Özkan'ın yöneteceği maça Denizlispor'un şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

"Kazım, Ömer, Mehmet, Ömer Alp, Mustafa Keçeli, Barış, Bülent, Janda, Cihan, Yordonov, Kahe." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraşspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title