Haberler

Başkan Özrtük Çalışma Alanlarını İnceledi

Güncelleme:

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, şantiye alanına dönen ilçede çalışma alanlarını inceledi.

6 ay gibi kısa bir sürede ilçeyi şantiye alanına çeviren Başkan Öztürk, ilçe genelinde yapılan çalışmaları Belediye encümenleri ile beraber gezerek incelemelerde bulundu.

Seçim çalışmaları döneminde vatandaşlara verdikleri vaatleri sırasıyla yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Öztürk, Tutak halkına hizmet boynumuzun borcudur" dedi.

Yerel seçimler öncesinde ekip arkadaşları ile beraber ilçenin tüm sorunlarını ele aldıklarını ve çözümü noktasında zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Öztürk ;
30 mart yerel seçimleri öncesinde ilçe halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için ekip arkadaşlarımızla beraber sıkı bir çalışma temposu başlattık. Çalışmalarımızın ilk etabında ilçenin içme suyu sorununu çözdük, ilçe girişinde bulunan murat nehri üzerindeki köprümüzde görsel bir değişim yarattık, yeşil alandan yoksun olan ilçemize modern bir mesire alanı yapıyoruz, ilçe merkezinde bulunan ve atıl durumda olan parkımızda onarımlar yaparak ilçe halkına yakışır bir şehir parkı inşaa ettik, temizlik ekiplerimiz ilçenin tüm mahallelerinde hummalı bir çalışma yaratarak yaklaşık 270 kamyon çöpü toplayarak ilçemizi hijyenik bir duruma getirdi. Tutak halkına hizmeti kendimize borç bilerek yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Öte yandan Başkan Öztürk, çalışmalarla ilgili önümüzdeki günlerde toplu açılış töreni düzenleyeceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tutak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title