Haberler

Başkan Özgüven'e Teşekkür Ziyareti

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Fevzi Çakmak ve Zübeyde İşeri Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e okullarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Okullarının ihtiyaçlarının giderilmesine teşekkür eden idareci ve öğretmenler, "Yaptığınız katkılar okullarımızın görüntüsünü değiştirmekle kalmadı aynı zamanda örnek teşkil edecek bir konuma getirildi. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Okulların başta çevre düzenlemesi olmak üzere ihtiyaç duydukları eksiklikleri giderme noktasında imkanlar ölçüsünde gidermeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Geleceğimizin emin ellerde yetiştirildiği eğitim yuvalarına destek olmak öncelikli görevlerimiz arasında geliyor" dedi.

Ereğli'deki eğitim seviyesinin yükselmesi noktasında idareci ve öğretmenler kadar velilere de büyük sorumluluk düştüğünü kaydeden Özgüven, "Bende bir öğrenci velisi olarak eğitimde çıtanın yükselmesini istiyorum. Yerel yönetim olarak eğitim kalitesini yükseltecek her konuda elimizi taşın altına koyacağız. Okullarımıza destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle sohbet eden ve onlara bol bol kitap okumaları ve satranç gibi zeka gelişimine katkı sağlayan oyunlar oynamaları tavsiyesinde bulunan Özgüven, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Çakmak Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title