Haberler

Başkan Özgökçe'den Öğrencilere Karne Hediyesi

Van’ın Tuşba Belediye Başkan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencelerinin yarıyıl tatili boyunca anlaşmalı oldukları Aqua Park havuzlarından faydalanabileceklerini söyledi.

Van'ın Tuşba Belediye Başkan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencelerinin yarıyıl tatili boyunca anlaşmalı oldukları Aqua Park havuzlarından faydalanabileceklerini söyledi.

Tuşba Belediye Başkan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, geleceğimiz olan çocukların bu mutlu günlerine bir nebze de olsa Tuşba Belediyesi olarak unutulmaz bir katkı sağlamak istediklerini söyledi. Yoğun bir dönemi tam anlamıyla tüm sorumluluklarını yerine getirerek birinci sömestri dönemini üstün başarıyla tamamladıklarını ifade eden Başkan Özgökçe, "Sosyal belediyecilik anlayışı gereği biz büyüklerine düşen; ellerinden geleni yapan, öğretmenlerini, ailelerini dinleyen ve başarılı çocuklarımızı ödüllendirerek, yüksek motivasyon, yüksek performansı ile sağlıklı, mutlu ve umutlu bir şekilde ikinci döneme tam hazır hale getirmektir. Tuşbalı öğrencilerimizin gerek eğitimleri, gerekse de hayatları boyunca ailelerine, cennet memleketlerine ve tüm insanlığa faydalı birer üstün ve yetişmiş bir birey olarak kazandırmak için elimizden ne gelirse sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Onların melek yüzlerindeki gülümseme ve geleceğe umutla bakmaları bizim için paha biçilmez bir mutluluktur. Birinci kanaat dönemi, 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayıp 23 Ocak 2015 Cuma gününe kadar dolu dolu geçiren öğrencilerimiz ve emektar aileler ve öğretmenlerimiz inşallah 9 Şubat 2015 Pazartesi günü ikinci kanaat dönemine başlayacak ve 12 Haziran 2015 Cuma günü de bir yılı daha üstün başarıyla sona erdireceklerdir. Bir eğitimci olarak şunun altını çizmek istiyorum, eğitim ve öğrenme sürekliliği olan bir durumdur. Başarı veya başarısızlığı bir döneme bakarak sınırlandıramayız. Öğrenceler için hayat sadece derslerden ibaret değildir. Önemli olan öğrencilerimizin okul hayatlarını kendilerinden beklenen etkinliklerle birleştirerek gelecek nesillerimizin başarılarını, karar ve karakterlerini ulvi değerlerle perçinlemek. Gelecek vaat eden, dava insanı iyi bir nesil, mutlu bir gençlik için Tuşba Belediyesi olarak tüm gayretimiz bu yöndedir" dedi.

Başkan Özgökçe, yüzme ve gençlere yönelik diğer tüm etkinliler için kayıtların Tuşba Belediyesi Ak Masa Hizmet Birimi'nde, internet üzerinde ve çağrı merkezlerine başvuru yapılabileceğini kaydetti. Başkan Özgökçe, kayıt yapacak öğrencinin sağlık raporu eşliğinde velileri ile birlikte Tuşba Belediyesi'ne başarı belgeleriyle müracaat etmeleri gerektiğini belirtti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Özgökçe Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title