Haberler

Başkan Özdemir Kobané Sınırında

Güncelleme:

Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ile DBP İl Başkanı Serdar Atalay, Kobané sınırındaydı

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Işid infazlarından kaçarak Türkiye sınırlarını aşan Kürt mültecileri karşıladı.

Günlerdir Türkiye-Suriye (Kobané)'den gelenlerle tek tek ilgilenen ve onları karşılayan Özdemir, "Dram bilinenden daha kötü. Çocuklar, bebekler, yaşlılar, kadınlar ölmemek için gelmeye devam ediyorlar. En azından onları karşılamak ve moral vermek için buradayız" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI'NIN ARACINA SALDIRI

Öte yandan dün sabah saatlerinde Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ve belediye meclis üyelerinin içinde bulunduğu araç da, çıkan olaylardan nasibini aldı.

Çıkan olaylarda bazı gazetecileri korumaya çalışan Başkan Özdemir'in aracına gaz bombası atıldı. Gaz bombasının sol camı kırarak içeri düşmesi sonucu araçta bulunan kişiler fenalık geçirdi.

ATALAY YPG KARARGAHINDA

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Batman İl Başkanı Serdar Atalay, Işid' karşı savaşan YPG'nin ana karargahını ziyaret etti. Atalay, YPG Karârgahı ziyaretini sosyal medyadan paylaşırken, Batman ve bölge illerinden de çok sayıda kişinin YPG saflarına katıldıkları iddia edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Serdar Atalay Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title