Haberler

Başkan Özdemir'den, Sporculara Yemek

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasını için ilçeye gelen sporcu ve antrenörlerle yemekte bir araya geldi.

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasını için ilçeye gelen sporcu ve antrenörlerle yemekte bir araya geldi.

Belediye Çay Bahçesinde, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in ev sahipliğinde verilen yemekte konuşan Başkan Özdemir, "Ev sahibi olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Mutlaka kusurumuz vardır, gittiğiniz yerlerde Gölbaşı için güzel şeyler anlatılması tek dileğimizdir. Müsabakalara katılan tüm takımlara yeniden başarılar diliyorum" dedi.

Yemeğe Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ali Hasetçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, 44 il'den 330 sporcu, 38 Hakem, 88 İdareci ve antrenör olmak üzere toplam 456 sporcu katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Özdemir Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title