Haberler

Başkan Özcan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tarsus’a bağlı Atalar, Bahşiş, Kulak, Yeşiltepe, Yeşilkuyu ve Yenice beldelerini ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tarsus'a bağlı Atalar, Bahşiş, Kulak, Yeşiltepe, Yeşilkuyu ve Yenice beldelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Özcan'a, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan eşlik etti. Atalar'da 5 kilometrelik bozuk yola, Yeşiltepe ile Kulak arasındaki 16 kilometrelik bozuk yola asfalt döktüklerini belirten Özcan, ayrıca Bahşiş beldesinin ihtiyacı olan kütüphaneyi tamamladıklarını kaydetti. Kulak beldesinin denizin dibinde olmasına rağmen denizden yararlanamadığını ifade eden Özcan, yeni dönemdeki projeleri arasında Kulak sahilini düzenlemek ve bu bölgeden halkı denize sokmak olduğunu da belirtti. Meclisten aldıkları yetki çerçevesinde 6-7 aydır Tarsus'un köylerinde asfalt çalışmasına başladıklarını ve 70 köy yolunu 40 bin ton asfalt kullanarak asfaltladıklarını kaydeden Özcan, "20 yıldır bırakın asfaltı, en ufak bir hizmet görmeyen Tarsus köyleri, hizmeti bizimle gördü. Çünkü bizim işimiz belediyecilik, yani insana hizmettir. İnşallah 30 Mart'tan sonra köylerimiz daha geniş kapsamlı çalışmalara tanık olacak" dedi.

Vatandaşlara yeni dönemdeki projelerinden de bahsede Özcan, 100 adet yeni otobüs alacaklarını, yardıma muhtaç vatandaşların evlerine kadar giderek sağlık ve temizlik hizmetlerinin yapılacağını, kadın sığınma evi inşa edeceklerini ve her ilçeye birer kültür merkezi yapacaklarını ifade etti. Tarsus'u 20 yıldır yöneten zihniyetten kurtulmak için Tarsusluların önünde çok önemli bir fırsat olduğunu savunan Özcan, "20 yıl boyunca Tarsus'u bir adım ileriye götüremeyenleri değiştirme vakti geldi. 1 hafta sonra sandıklara gideceksiniz ve kullanacağınız oy sizlerin ve çocuklarınızın geleceği için önem taşımaktadır. Sizlere 20 yıldır hizmeti çok görenlere gereken dersi sandıkta verin" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macit Özcan Yeşiltepe Mersin Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title