Haberler

Başkan Özcan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Şefik Zengin’le birlikte Yeniköy, Arslanköy, Yavca, Güzelyayla, Değirmendere, Ayvagediği, Gözne ve Dalakderesi’nde halkla buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Şefik Zengin'le birlikte Yeniköy, Arslanköy, Yavca, Güzelyayla, Değirmendere, Ayvagediği, Gözne ve Dalakderesi'nde halkla buluştu.

İlk olarak ziyaret ettiği Arslanköy'de davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Macit Özcan için 2 kurban kesildi. Belde ziyaretlerinde köylere destek projelerinden bahseden Özcan, "Mevcut köylerimizin ve yeni yasa ile Büyükşehir'e bağlanan toplam 508 köyümüzde, köy odalarının eskiyenlerini yenileyeceğiz, olmayanlara ise yeni köy odaları yapacağız. Böylelikle, gerek köy muhtarlarımız kendi ihtiyar heyetleri ile gerekse de köylülerimiz kendi aralarında toplanabilecekleri bir mekana kavuşmuş olacaktır" dedi.

Mersin il geneli ve köylerinde içme suyu şebekesindeki eksiklilerin tamamlanıp, eski boruların son teknoloji ile üretilen hijyenik, yüksek yoğunluklu mavi borularla değiştirileceğinin bilgisini veren Özcan, "Köylere destek projelerimiz kapsamında, yol yapımı, bakımı ve asfaltlanması, her köye oyun parkı, spor alanları ve aletleri, gezici veterinerlik hizmeti, evde bakım ve gezici sağlık hizmetleri vereceğiz. Ayrıca 30 Mart'tan sonra 100 yeni otobüs alacağız ve köylerimizde otobüs seferlerini arttıracağız. Belde belediyenin kapatılmasından hiç korkmayın. En ücra köylerimize dahi hizmetlerimizi ulaştıracağız. Benden talep ettiğiniz kültür merkezini yapma sözünü de veriyorum" diye konuştu.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "köylü milletin efendisidir" sözünü anımsatan Özcan, "Biz bütün köylerimizin sorunlarını tespit ettik, bütün köylülerimize sahip çıkacağız. Belde belediyelerin kapanmasına üzülmeyin. Bizden acil olarak talep edilen bütün ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz. Yıllardır sağ partilerin icraatlarını gördünüz. Biz çağdaş bir kent yaratmaya çalışıyoruz. CHP ile değişim zamanı geldi" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Zengin Macit Özcan Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title