Haberler

Başkan Özcan 'İtfaiye Haftası'nı Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 'İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 'İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Özcan, 'İtfaiye Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, itfaiyecilik mesleğinin en riskli ve en stresli meslekler grubu içerisinde olduğunu vurguladı. "Her yangın türü farklı bir risk içerir" diyen Özcan, şöyle devam etti; "Bazı yangınlarda itfaiyeciler çöken bir çatının altında kalabilir, bazılarında patlama ile karşılaşabilir, bazılarında yoğun dumandan zehirlenebilir veya bir boşluğa düşebilir. Bu yüzden itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslektir."

Her canlı ateşten kaçarken, itfaiyecilerin kendisini ateşe attığını belirten Özcan, "İtfaiyecilik mesleğinde olay yerine en kısa zamanda ulaşmak büyük önem taşır. O yüzden tüm bunların yanı sıra, itfaiyeciler olay yerine en kısa zamanda varma gerginliği ve stresini de yaşarlar" dedi.

Tüm bu risklere rağmen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak, kentte yaşanan yangın olaylarına en kısa zamanda ve doğru bir şekilde müdahale etmeye çalıştıklarını ifade edent Özcan, "Büyükşehir Belediyesi'nin sınırlarının büyümesi, nüfusun artması buna paralel olarak yapılan konutların yüksek olması sebebiyle merkez, Akdeniz, Huzurkent, Gözne, Yenişehir ve Davultepe'de amirlikler kurduk. Öte yandan Mersin İtfaiye Teşkilatı'na, başta merdivenli araçlar olmak üzere birçok önemli malzemeleri ve araç-gereci temin ettik. Bütün itfaiye teşkilatının bu önemli haftasını kutlarken, yangınsız ve afetsiz günler diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macit Özcan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title