Haberler

Başkan Özcan'dan Taraftara Müjde!

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin İdman Yurdu için araçların seferber edileceğini açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 23 Mart Pazar günü Mersin Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak olan Mersin İdman Yurdu- Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor müsabakasına taraftarların ulaşımını sağlamak için Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin seferber olacağını bildirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan yaptığı açıklamada, 23 Mart Pazar günü Mersin Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak olan Mersin İdman Yurdu- Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor müsabakasına taraftarların ulaşımını sağlamak için Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin seferber olacağını bildirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev süresince MİY'e elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını kaydeden Başkan Macit Özcan,"Pazar günü oynanacak olan MİY-Gaziantep Spor maçı için üzerimize düşen görevi yaptık ve taraftarlarımızın Mersin İdman Yurdu taraftarlarının maça gitmelerini kolaylaştırmak için, Mersin'in birçok noktasından otobüs kaldıracağız.

Şehir dışından maçı izlemeye gelen taraftarlar için Mersin Otogarı'ndan, trenle gelenler için Mersin Gar'ından, bunların dışında; Mersin Büyükşehir Belediyesi, TSG Stadyumu, Forum AVM, Kipa, Tece eski belediye binası önünden saat 12.00'da kalkacak olan otobüslerimiz saat 17.00'a kadar, yol güzergâhı boyunca yani; Macit Özcan Spor Tesisi, Carrefour Kavşağı, Tulumba Köprüsü, 1. Ve 2. Çevre Yolu, GMK Bulvarı, İsmet İnönü Bulvarı, Davultepe, Mezitli, Göçmen Kavşağı hattındaki tüm taraftarlarımızı toplayıp, Mersin Arena Satadyumun'a geliş-gidişini sağlayacaktır" diye konuştu.

Hafta sonu oynanacak olan maçta tüm taraftarlarımızın takımımıza destek olmaya çağıran Başkan Macit Özcan, "Mersinimizin onuru olan Mersin İdman Yurdu'na başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Mersin İdmanyurdu Macit Özcan Gaziantep 23 Mart Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title