Haberler

Başkan Özcan'dan, 3. Semt Pazarına Ziyaret

Güncelleme:

Keşan Belediye Başkanı, 10 Aralık günü, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet mahallelerinin semt pazarını gezerek esnafa hayırlı işler diledi.

Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel, Keşan Belediye Meclisi'nin pazarcılık da yapan üyesi olan Murat Arhatır, Keşan Sebze Bakkallar ve Manavlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Önem'in de katıldığı ve 10.30 sıralarında başlayan ziyarette konuşan Başkan Özcan, "Vatandaşımızın isteğini yerine getirdik ve semt pazarını kurduk. İnşallah vatandaşımız da esnafımız da bu semt pazarına sahip çıkar. 1,5 yıl kadar önce İspat Cami ve Aşağı Zaferiye mahallelerinde semt pazarını kurduk ve şu an o bölgelerde pazarlar işleyiş anlamında oturdu. Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile ilgili oda başkanlıklarından bu bölge için de semt pazarı kurulması isteği geldi. Bugün itibarı ile semt pazarının ilk denemesini yapıyoruz. Umarım hem esnafımız hem de mahalle halkımız bu hizmetten memnun kalır. Önemli olan hizmeti vatandaşımızın ayağına getirmek. Esnafımız bu yönde gayret gösteriyor. Diğer 2 semt pazarımız kurulurken oda başkanlarımız Keşan Belediyesi ile ciddi bir işbirliği yaptılar. Aynı işbirliğini burada da gösteriyoruz." dedi."

10 Aralık gününden itibaren her Çarşamba günü 100'e yakın pazarcı esnafının söz konusu alanda faaliyet göstereceğini dile getiren Mehmet Özcan, "Umarım bu semt pazarı da kalıcı olur. Ayrıca bu bölge için planlanmış ve ileride kullanılacak başka bir pazaryeri alanımız da var ama bu pazaryeri ancak o alandaki yapılaşma tamamlandıktan sonra faaliyete geçebilir. Para kazanacak esnaf bu bölgeye gelecek, hesaplı ürün bulan mahalleli de bu bölgeden alışveriş yapacak. Gross marketler mahalle aralarına kadar girdiler ve mahalle bakkalları bitti. Çünkü söz konusu bu gross marketler hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürüyor. Şimdi pazarcı esnafımız da taze ürünlerini haftada bir gün de olsa vatandaşın ayağına kadar götürecek. Önce vatandaşımıza sonra da pazarcı esnafımıza yeni semt pazarımız hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Yeni semt pazarında ilk birkaç hafta bazı sıkıntılar yaşanabileceğini ve bunun deneme süresi içinde çok normal olduğunu belirten Başkan Özcan, şunları söyledi: "Hem vatandaşın hem de esnafın gördüğü her eksiklik ve sıkıntıda yanınızda olacağım. Keşan'ın ve Keşanlının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Eleştirilere de açığım, semt pazarı olmazsa, olmadı kabul ederiz sorumlusu ben olurum, eğer semt pazarı işleyiş olarak oturuşursa da hepimizin semt pazarı olur."

Yüksel de semt pazarının bölge vatandaşı ile esnafa hayırlı olmasını dileyerek, şöyle konuştu: "Hem esnafımızın para kazanmasını hem de vatandaşımızın hizmeti ayağına kadar almasını istiyoruz."
Semt pazarında alışveriş yapan mahalle halkı da semt pazarının açılmasını memnuniyetle karşıladıklarını, bölgenin ihtiyacı olan bir hizmet olduğunu belirterek, emeği geçen başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan olmak üzere tüm ilgililere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Yüksel Mehmet Özcan Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title