Haberler

Başkan Özcan, Bozyazılılar ile Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Bozyazı ilçe binasının önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Bozyazı ilçe binasının önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Emrah Oğul'un da katıldığı mitingde konuşan Başkan Macit Özcan, "Bozyazı'da ekmek fabrikası, kongre merkezi ve sahil düzenlemesi başta olmak üzere, insan yaşamına renk katacak birçok projeyi hayata geçireceğiz. Yeni yasayla ilçelerin 30 Mart'ta Büyükşehir'e bağlanmasını beklemeden, meclisten aldığımız kararla içme suyu, asfalt gibi acil olan ihtiyaçları yaptığımız çalışmalarla şimdiden gideriyoruz. Bu çalışmaların daha kapsamlısı, inşallah 30 Mart'tan sonra tekrar göreve gelirsek devam edecek" dedi.

Bozyazı'nın turizm potansiyeli olmasına rağmen yöneticilerden dolayı yıllardır kaderine terk edildiğini iddia eden Özcan, yeni dönemde Bozyazı'nın turizmini canlandıracak önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Bozyazı'yı Mersin ile Anamur arasında sıkışmış bir ilçe olmaktan kurtaracağını dile getiren Özcan, "Diğer partililer CHP'nin Bozyazı'da zayıf olduğunun algısını yaratmaya çalışıyorlar ama bu yanlış. Yapılan bütün anketlerde CHP'nin Bozyazı'da 3 puan önde olduğunun müjdesini vermek istiyorum. Bu coşkulu kalabalık beni çok mutlu etti. Seçimden yana hiçbir kaygımız yok. Ancak size düşen görev, 30 Mart'ta mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanın. Başta Büyükşehir olmak üzere, 13 ilçemizde rekor sayılacak oy oranına ulaşacağız ve Mersin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin en çok oy aldığı illerden birisi olacaktır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Macit Özcan Bozyazı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title