Haberler

Başkan Ozan Çift Sürüp Çiftçisinin Sorunlarını Dinledi

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, tarlasında çift sürmekte olan vatandaşlardan Hidayet Gülpınar’ ı tarlasında ziyaret etti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, tarlasında çift sürmekte olan vatandaşlardan Hidayet Gülpınar' ı tarlasında ziyaret etti. Başkan Ozan, direksiyon başına geçerek mısır tarlasında yapılan ara çift sürme çalışmasında traktöre bindi ve ekili arazide çift sürerek çiftçisine yardım etti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, geçtiğimiz günlerde afet sonucu tarlaları zarar gören ve şu an yara sarmaya çalışan çiftçilerin sorunlarını yerinde dinledi. Başkan Ozan, vatandaşlarla sohbet edip, çiftçilerin sorunlarını dinleyip bol bereketli kazançlar dileyerek, çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundu. Son zamanlarda yağmur felaketinde çok fazla çiftçinin tarlasının zarar gördüğünü belirten Ozan, "Karpuzlu Ovası'nda çok büyük zarar var. Genel anlamda olmasa da yapılacak yasal değişiklikle bireysel bazda arazileri zarar gören çiftçilerimizin zararının bir kısmı devlet tarafından karşılanmalıdır. Bu anlamda afet kanununda değişikliklere gidilmelidir. Karpuzlu Ovası'nda da yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için belediye olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edip gerekli önlemleri almayı planlıyoruz. Halkımızın sorunlarına elbette çözüm üreteceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tuğrul Karpuzlu Gülpınar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title