Haberler

Başkan Özaltun'dan Milli Tekvandoculara Kutlama

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ukrayna’da katıldıkları Open Cup Uluslararası Tekvando Şampiyonası’ndan 1’i altın 2’si bronz toplam 3 madalya ile dönen Beyşehirli Milli Tekvandocu kardeşler Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşleri tebrik etti.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ukrayna'da katıldıkları Open Cup Uluslararası Tekvando Şampiyonası'ndan 1'i altın 2'si bronz toplam 3 madalya ile dönen Beyşehirli Milli Tekvandocu kardeşler Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşleri tebrik etti.

2016 Rio de Janerio Olimpiyat Oyunları'na katılım yolunda puan veren, Ukrayna Open Cup Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Yunus ve Bronz madalya kazanan Ali ve Talha Sarı kardeşlerin başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özaltun, "Ülkemizi ve şehrimizi gururlandırmaya devam eden Sarı kardeşlerin başarısı bizlere büyük onur ve sevinç yaşattı. Kendilerini örnek alan Beyşehirli sporculara başarılarıyla yol gösteren Sarı kardeşleri ve bugünlere gelmelerin de emeği olan herkesi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özaltun Beyşehir Ukrayna Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title