Haberler

Başkan Özakcan, Sorunları Yerinde Dinliyor

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, gününün bir kısmını esnaf ziyaretlerine ayırarak esnafın ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek anında çözüm üretiyor.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, gününün bir kısmını esnaf ziyaretlerine ayırarak esnafın ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek anında çözüm üretiyor.

Göreve geldiği günden bu yana sık sık gerçekleştirdiği ziyaretler ile esnafın yanında olanEfeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Sevgi Yolu esnafını ziyaret etti. Her gün binlerce kişinin gelip geçtiği şehrin göbeğinde bulunan Sevgi Yolu ziyaretinde her dükkana girip çıkarak esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, sorunları yerinde dinledi.

ESNAF SORUN İLETTİ, BAŞKAN ÇÖZÜM SUNDU

Ziyaretleri sırasında esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Özakcan, birim müdürlerini arayarak anlık çözümler üretilmesini sağladı. Sıkıntısını dile getiren vatandaş ve esnafın yanında hemen telefona sarılan Başkan Özakcan, iletilen sorun ile ilgili birim müdürünü arayarak sorunu müdürlere iletti ve ivedilikle sorunun giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

Yoğun iş temposundan vakit buldukça halkın içine girerek, sadece seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olduğunun mesajını veren Özakcan'ın hızlı çözüm üretmesi halk tarafından da büyük beğeni topladı. Sorunlarının anında çözüldüğünü ifade eden Sevgi Yolu esnafları, "Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Sıkıntılarımızı anında gidermek için gerekli talimatları vererek sorunun en kısa zamanda giderileceği yönünde sözler verdi. Bazılarımızın da ufak tefek sıkıntısı hemen giderildi. Kendisi her zaman yanımızda oldu, makamının kapısı da her zaman bize açık. Kendisinin çalışmalarından oldukça memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title