Haberler

Başkan Özakcan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek işçilerle sohbet etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek işçilerle sohbet etti.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Çeştepe Şantiyesi'nde düzenlenen kahvaltıda personel ile aynı masaya oturan Başkan Özakcan, personeli ile birlikte simit ve peynir yedi. Yoğun programından vakit buldukça personelini ve ilçedeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Özakcan, "Efeler'de 7'den 70'e herkes mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz" dedi.

"PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EFELER'İN YÜZ AKI"

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Başkan Özakcan, "Efeler'in daha renkli ve estetik görünüme büründüren sizlerle güne birlikte başlamaktan son derece mutluyum. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ilçemizin yüz akı. Bu güzelliği yaratan sizlersiniz. Biz emeği en yüce değer sayan dünya görüşüne ve anlayışına sahip olan insanlarız ve bu yüzden sizlerin emeklerinin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu yarınlar diliyor, hepinize başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çeştepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title