Haberler

Başkan Özakcan, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Büyükşehir Yasasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde halkıntaleplerini yerinde dinliyor.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Büyükşehir Yasasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde halkıntaleplerini yerinde dinliyor.

Hafta sonlarında sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşla buluşmak üzere yollara düşen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, davet edildiği tüm düğün ve cemiyet etkinliklerine katılmaya özen gösteriyor.

Geçtiğimiz Pazar günü, pazaryeri ziyareti ardından Girne Mahallesindeki sünnet cemiyetine katılan Mesut Özakcan, Eğrikavak Mahallesi'nde muhtar ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Özakcan'a mahalle halkı büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Özakcan'a bu ziyaretinde CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Süne, CHP'den Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Vergili ve Özel Kalem Müdürü Muharrem Aslan da eşlik ederken; vatandaşların istek ve ihtiyaçları ile ilgili tüm açıklamaları; hizmet ve desteklerin temin edilmesi amacıyla not edildi.

Vatandaşlarla birlikte düğün evindeki yemeğe de katılan Özakcan, çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi. Gösterilen büyük ilgi karşısında oldukça etkilenen Başkan Özakcan, yanına kadar gelen bütün çocuklara oyuncaklardan hediye etti.

Düğünevi sahiplerinin yanı sıra, mahalle halkı ile de sıcak sohbetlerde bulunan Başkan Özakcan'a vatandaşlar, Efeler İlçesi'nin en uzak mahallesine bile gelmekten kaçınmadığı için minnet ve teşekkürlerini ilettiler.

Vatandaşlarla birlikte yenilen yemek ve samimi sohbetin ardından Başkan Özakcan, Kuyucular Köyündeki festivale katılmak üzere, Eğrikavak Mahallesi'nden ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Girne Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title