Haberler

Başkan Özakcan: "Kapalı Pazar Yeri Kapatılmayacak"

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Mimar Sinan ve Girne Mahallesi’nin ortak olarak kullandıkları kapalı pazar yerinin her Cumartesi hizmetlerini sürdüreceğini söyledi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Mimar Sinan ve Girne Mahallesi'nin ortak olarak kullandıkları kapalı pazar yerinin her Cumartesi hizmetlerini sürdüreceğini söyledi.

Bir süre önce kapalı pazar yerinin kaldırılacağını öğrenen Pazar yeri esnafı bu isteğin durdurulması için Efeler Belediyesi'ne başvuracaklarını söylemişlerdi. Konuyla ilgili olarak Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu Pazar yerinin kendilerine teslim etmeleri için yazı ile bildiklerini ancak Efeler Belediyesi olarak söz konusu pazar yerinin Mimar Sinan, Ayko, Girne Mahallesi, Malazgirt Meydanı sakinleri yaklaşık 80 bine yakın insanın olumsuz etkileneceğini belirterek Pazar yerinin işlevini sürdüreceğini değinmiş; "Kapalı Pazar yerinin esnafımızın ve hemşerilerimizin ortak kullanım alanı, kapalı Pazar yeri dün olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşlarımızın hizmetlerinde olacaktır. Elinden alınması mümkün değildir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Girne Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title