Haberler

Başkan Öz, Kartal'da Adapazarılarla İftar Yaptı

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Adapazarı Geyveliler ile iftar yemeğinde buluştu.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Adapazarı Geyveliler ile iftar yemeğinde buluştu. Başkanlar bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne verdiği iftar yemeğinde Geyveli vatandaşlarla bir araya geldi. Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı'nda düzenlenen iftar yemeğine Başkan Öz'ün yanı sıra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Kaya, dernek yönetim kurulu ve dernek üyesi çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Altınok Öz, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kurum, kuruluş ve derneklerle bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde bugün çok değerli Geyvelilerle buluştuk. Sağlık sıhhat içinde nice Ramazanlara kavuşmayı diliyorum" diye konuştu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya da, bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizlere burada bu akşam ev sahipliği yapan, bizleri ağırlayan çok değerli Başkanımız Altınok Öz'e de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Kaya da, "Bizleri böyle güzel, hoş bir iftar yemeğinde bir araya getirdiği için yönetim kurulumuz ve bütün Geyveli hemşerilerim adına çok değerli Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz'e teşekkür ediyor, çalışmalarında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır'da verilen iftar yemeği, Kartal Merkez Camii emekli müezzin Vedat Özbaş'ın yaptığı yemek duasının ardından son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Altınok Murat Kaya Altınok Öz Adapazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title