Haberler

Başkan Oğuz'dan Çok Özel Yılbaşı Ziyaretleri

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi, ilçedeki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim alan engelli öğrencilere yılbaşı sürprizi yaptı.

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, yılın son günü okullarında ziyaret ettiği engelli öğrencilerin yeni yıllarını çikolata ve anı plaketi ile kutladı.

BAŞKAN OĞUZ'UN YENİ YIL HEDİYESİ SEVİNDİRDİ

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, ilk olarak Aliağa'nın Çaltılıdere köyünde bulunan Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim alan 34 engelli öğrenciyi ziyaret ederek yeni yıl hediyelerini verdi. Daha sonra Aliağa Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi'ndeki 75 öğrenciyle buluşan Başkan Oğuz, yeni yıl coşkusunu çok özel yaşadı. İlçedeki diğer rehabilitasyon merkezlerindeki öğrencilere ve evlerinde bulunan engellilere hediyeleri ise hafta sonuna kadar Belediye Engelliler Koordinasyon birimi çalışanları tarafından adreslerine teslim edilecek.

MİNİKLERDEN COŞKULU YENİYIL KUTLAMASI

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Belediyesi Çocuk Evi'nde eğitim gören 3-6 yaş arası miniklerin yeni yıl kutlama partisine katılarak miniklerin mutluluğuna ortak oldu. Belediye Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Sami Toydemir ile birlikte Çocuk Evi'ne gelen Başkan Oğuz'a minikler hep bir ağızdan "hoşgeldiniz" dedi.

Oldukça eğlenceli geçen yeni yıl kutlamasında öğretmenleri ile birlikte yeni yılı karşılayan minikler gönüllerince eğlendi. Şarkılar söyleyip konfetiler atan miniklerin mutluluğuna ortak olan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz unutamayacağı bir gün yaşadı.

Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, büyük ilgiyle karşılaştığı ziyaretlerinde yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu, barış içinde günler getirmesini diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Ömer Turgut Oğuz Yılbaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title