Haberler

Başkan Ödülü Personeliyle Paylaştı

Güncelleme:

Ödülü, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.


12-13 Mart 2016 tarihlerinde İzmir Seferihisar'da 2016 yılı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yerel Yönetimler Projelerinde Çatalca Belediyesi, 'Çevre' dalında 'En Çevreci Okul' projesi ile ödülün sahibi oldu.

Yeni Çalışmalara İmza Atmalıyız

Geçtiğimiz hafta sonu İzmir Seferihisar'da gerçekleşen programın ardından Çatalca'ya dönen Belediye Başkanı Cem Kara, ayağının tozu ile projeyi hazırlayan ekibi çalışma alanında ziyaret etti. Burada projeyi hazırlayan Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini tebrik eden Başkan Cem Kara, "Ödülümüzün 'Çevre' dalında olması ayrı bir dikkat çekiyor. Ekip ruhunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bir projenin ödül almasının ardından başka projeler başlar. Yeni çalışmalara imza atmalıyız. Bu ödülün sizlere ve personelinize motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Ödüle layık görülen projeler çok detaylıca incelendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları, akademisyenlerden oluşan değerli bir komite, adayları değerlendirdi. Birden fazla ödül alacağımızı düşünüyordum, fakat her belediyeye bir ödül verileceği kararı alınmış." dedi. Başkan Cem Kara, daha sonra ödülü Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya'ya ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Cem Kara Çatalca İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title