Haberler

Başkan Obama'nın 'Böcek' Korkusu!

Güncelleme:

ABD'de önümüzdeki yıl Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi kampanyası öncesi ailesi ile birlikte New York'ta bulunan Başkan Obama, kalacakları odalara böcek yerleştirilmesi olasılığına karşı, 86 yıllık geleneği yıktı.

86 YILLIK GELENEĞİ YIKTI

ABD başkanlarının 1929 yılından bu yana New York'a iş ya da özel gerekçelerle yaptıkları ziyaretlerde kaldıkları Waldorf Astoria otelinin, geçtiğimiz yıl Çinli bir iş adamına satılmasından sonra, Başkan Obama ve ailesi, odalarına Çin gizli servisi tarafından böcek yerleştirilmiş olabileceği gerekçesiyle başka bir otelde kalmayı tercih etti.

GİZLİ SERVİS'İN UYARISIYLA OTEL DEĞİŞTİRDİ

New York'a, kızları 17 yaşındaki Malia, 14 yaşındaki Sasha ve eşi Michelle ile birlikte gelen Barack Obama, Cuma gecesi Demokrat Parti için bağış kampanyasına katıldı. Cumartesi günü kızları ile birlikte Hamilton adlı müzikali izleyen Obama, Amerikan Gizli Servisi'nin uyarısı ile de, ABD başkanlarının geleneksel olarak kaldığı Waldrof Astoria oteli yerine, BM ve ABD'nin BM Daimi Temsilciliği yakınlarında bulunan Millennium's ONE UN otelde kaldı.

Waldorf Astoria oteli, geçtiğimiz yıl Çinli bir iş adamına satıldı...

ÇİNLİ İŞ ADAMINA SATILINCA OBAMA'YI BÖCEK KORKUSU SARMIŞ

Waldorf Astoria otelinin geçen yıl, yaklaşık 2 milyar dolara Çinli bir iş adamına satılmasının ardından, Obama'nın dinlenmekten çekindiği için böyle bir karar aldığı belirtildi. Obama New York ziyareti sırasında, eşi ve kızları ile birlikte Central Park'ı da gezmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Barack Obama New York Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Mojekler Mekany Turkmenistan:

šu kara kediyi oldurecek şerefine kim nail olabilir...

5
0
yanıtYanıtla
Mojekler Mekany Turkmenistan:

millet senin pisliklerini tam olarak bilmesede pis bir hayvan oldugunu biliyor...

2
2
yanıtYanıtla
Seni gidi pkkli:

:) ;). Pkk lilar burda

yanıt1
yanıt0
omer:

ben alacaklimin evine nasil ev sahibi olarak giriyorsam o evi istedigim zaman istedigim gibi kullaniyorsam abd baskani da hakli olarak turkiyeyi kendi ulkesiymis gibi kullanacaktir sevsekte sevmesekte abdye gidip borc dilenen kendi liderimizdir girtlagimiza kadar borcluyuz ve nato uyesiyiz natonun patronu ve lideri abddir hayranim su abdlilere butun dunya liderleri onlarin hizmetinde keske biz de bu kadar guclu olabilseydik

0
2
yanıtYanıtla
Kaan:

Hep senmi dinliceksin

2
0
yanıtYanıtla
POLİSTEN ÇOK ÖNEMLİ NOT...:

bu ülkedeki en sahipsiz başıboş kurum emniyet teşkilatıdır. . . nedenmi, çünkü polisin çalışma şartları, özlük haklarıyla alakalı adam gibi bir kanun yasal düzenleme yok tüm yetki başındaki amir ve müdürlerin iki dudağı arasına bırakılmış. . . hal böyle olunca polis ülkedeki adaletsiliği ve vatandaşın polisiye olarak istek duyduğu ihtiyaçlarına profesyonelce cevap verememektedir. devletin en önemli görevlerinden biri olan adalet ve vatandaşların huzurunu sağlamakla görevli olan bu kurumun elden geçmes

1
0
yanıtYanıtla
NATOMobil-IOS:

Böcek basit bir dinlemek aracı Ve çok popüler oldu Be yenileri kulanmak gerek Micro das.

1
0
yanıtYanıtla
DOGRUYOLDAYIM:

Uyyy midem bulandı bende akşama kız istemeye gidecektim ortalıkta böcek görürsem iştahım kaçar.

0
0
yanıtYanıtla
omer:

abdlilere helal olsun guc kavgasi yok eskileri desmek yok basa gecen eskileri unutup eski baskanin biraktigi yerden en iyi sekilde devam ediyor obama kinci olsaydi intikam almasini bilmezmiydi agzindan kin ve nefret sacsaydi? zencilere yapilan hakaretleri desmezmiydi? erdogan siir okumus 4 ay ceza yemis butun gun aglayip milleti birbirine dusman ediyor halbuki turkiyede herkes ez8ilmistir sartlar zordu kimsenin dunyadan haberi yoktu simdi de sumeyya basladi aglamaya 12 yasindayken iskence gormus

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title