Haberler

Başkan Mustafa Güler'den Öğrencilere: Büyük ve Kudretli Türkiye İçin Çok Çalışın

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı öğrencileri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı öğrencileri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Tavşanlı Belediyesi'nin de destek verdiği "3 Boyutta Tavşanlı" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Emre Gedik ile Öğretim Görevlisi Ahmet Uslu'da eşlik etti.

Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ali Akar, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teknikeri Metin Ertekin'in de jüri üyeliği yaptığı Coğrafi Bilgi Sistemleri ve 3B Modelleme alanlarında düzenlenen yarışmada "Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturulmasında Tavşanlı Örneği ", 3B Modelleme alanında "Tavşanlı Otogar Binası 3B Modeli ve Animasyonu ile Tavşanlı Ulu Camii 3B Modeli ve Animasyonu Projesi" en başarılı projeler olarak seçilmişti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler'e katkılarından dolayı teşekkür eden heyet belediyenin yürüttüğü farklı projelerde de çalışmak istediklerini söyledi. Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Emre Gedik, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek mesleki açıdan öğrencileri en iyi şekilde yetiştirme gayretinde olduklarını, bu tür proje yarışmalarının da önem arz ettiğini söyledi. Gedik "Tavşanlı'da öğrencilerimiz 3 boyutta modelleme konusunda Tavşanlı'da Ulu Cami, Kurşunlu Cami, Zeytinoğlu Konağı, Otogar gibi alanlarda önemli çalışmalar yürüttü. Projelerimize verdiği destekten dolayı Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler'i ziyaret etmek ve teşekkür etmek istedik. Çocuklarımızın farklı projelerde düşünceleri var. İlerleyen dönemlerde bu çalışmaları da gündeme almak istiyoruz" dedi.

HER İLDE BİR ÜNİVERSİTE AÇILDI

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı da eğitim alan öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak geleceğin Türkiye'sini inşa edecek olan gençlerin mesleki açıdan güncellenmiş ve geliştirilmiş yöntemlerle donatılması gerektiğini kaydetti.

Başkan Güler, üniversite yıllarında kendi döneminde ki eğitim materyalleri ile öğretim görevlilerinin yaklaşımından örnekler vererek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başkan Mustafa Güler "Öncelikle böyle bir yarışma düzenledikleri için öğretim görevlilerine teşekkür ediyor ve başarılı gençleri kutluyorum. Bugünün gençleri oldukça şanslı. Her ilde bir üniversite açıldı ve önemli yatırımlarla kendilerini güncelliyorlar. Bir dönem üniversite de öğretim görevlisi olarak çalıştım. Orada derslerimde de söylediğim bir konu vardı. Halen güncelliğini korumaktadır. O'da teknolojik gelişmelere ayak uydurmak ve saha çalışmasına önem vermektir. Bir başka konuda öğrencilerin üzerinde anne ve babalarının hakkıdır. Bu da derslere katılmaktır. Öyle bir an gelir ki 20 dakikalık derste yaşayacağınız diyalog, mesleki hayatınızın tümünü etkileyebilir. Hatta tüm hayatınızı etkileyebilir. Buna ilişkin çok kıymetli bir anım var. Bizlerin bir beklentisi de var. Sizler geleceğin büyük, kudretli Türkiye'sini inşa etmede rol alacaksınız. Öğrencilik hayatında geçirdiğiniz yılların önemini kavrayın ve sürekli gelişime açık olun. Ben hepinizin başarılı olacağına inanıyorum ve size teşekkür ediyorum" diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından öğretim görevlileri ve öğrenciler proje yarışmasına katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e plaket takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title