Haberler

Başkan Musa Yılmaz: Şehirde Ne Varsa, Köyde de O Olacak

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, meclis olarak tüm projeleri sosyal amaçlı olarak planladıklarını ifade etti.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, meclis olarak tüm projeleri sosyal amaçlı olarak planladıklarını ifade etti. Yılmaz, İhlas Haber Ajansı Kütahya Temsilcisi Hüseyin Efe'yi ziyaret etti.

"Şehirde ne varsa köyde de olacak" diyen Başkan Yılmaz, "Kütahya'nın coğrafi olarak geniş bir alanı var. 5 bin kilometre yol ağı var. Biz Özel İdare de oturduğumuzda Kütahya'nın hangi ilçesi, hangi köyü olursa olsun gözümüzün önüne getirebiliyoruz. Son 10 yılda yeni bir anlayış getirdik. Eskiden muhtarlarımız il genel meclisi üyelerinin peşinde koşardı. Şimdi ise yeni anlayışla biz muhtarlarımızın ayağına varıyoruz. Beni hangi muhtar aradıysa benimle görüşmüştür. Burada asla ayrımcılığa müsaade etmeyiz.Köydeki öncelik neyse ona göre hizmet götürüyoruz. Köyün nüfusuna veya siyasi yapısına asla bakmıyoruz. Çünkü yaptığımız yatırımların bilgisi elimizde. Kütahya merkez Ali Paşa Mahallesi'nde veya Cumhuriyet Mahallesi'nde ne varsa köylerimizde de aynısının olması hedefimizdir. Kaynaklarımız var, ekipmanımız güçlü. Kütahya'da sıcak asfalt işini önce grup yollarından başlayacağız. Büyük Saka'dan Değirmenözü'ne kadar 33 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt attık. Buradan 35 köyümüz faydalanıyor. 2016 yılında 100 kilometrelik sıcak asfalt hedefimiz var. İl genelinde kilit taşı ile tanışmayan, yolu olmayan, kanalizasyonu olmayan köyümüz yok. İçme suyu olmayan köyümüz yok.Ayrıca bizim bütün projelerimiz sosyal amaçlı olarak planlanmaktadır. Hep birlikte düşünüp birlikte yapacağız. Ben her zaman öneriye açığım. Allah ömür verirse önümüzde 3 yıllık bir hizmet süremiz var. Yetişmemiz söz konusu değil. Çünkü iyinin iyisi var. Her ilçe ve köye adil davranmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan'ın meclis toplantılarını katılarak, faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdiğini dile getirdi. Yılmaz, destekleri nedeniyle vekillere teşekkür etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Musa Yılmaz Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title