Haberler

Başkan Murat Hazinedar, Beşiktaşlı Çocukları Foça Deniz Kampı'na Uğurladı

Çocuklar için ‘Foça Deniz Kampı’ düzenleyen Beşiktaş Belediyesi, 153 kişilik grubu İzmir’e uğurladı.

Çocuklar için 'Foça Deniz Kampı' düzenleyen Beşiktaş Belediyesi, 153 kişilik grubu İzmir'e uğurladı. Çeşitli aktivitelerin yer alacağı kamp, 150 kişilik gruplar ile 4 dönem yapılacak.

Beşiktaş Belediyesi anlamlı projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Beşiktaş Belediyesi çocuklar ve gençler için 'Foça Deniz Kampı' düzenledi. Kampa katılacak olan 153 kişilik bir grup yola çıktı. Kampa katılan çocukları Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar belediye binası önünden Foça'ya uğurladı. 4 gece 5 gün sürecek olan Foça Deniz Kampı'nda çocuklar denize sıfır olan Hotel Leon'da konaklayacak.

Kampta voleybol, basketbol, okçuluk, futbol, drama, yüzme gibi dersler olmakla birlikte tekne gezisi, sabah sporu, basketbol, voleybol müsabakası, Foça yürüyüşü, Aqua Park gezisi gibi aktiviteler de yer alacak. Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-13 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. 4 dönem olarak gerçekleştirilecek kampa her dönem 150 çocuk katılacak.

Çocukların gelişimi için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Çocukların gelişimi için bu etkinliklerin çok önemli olduğunu vurguladı ve belediye olarak her zaman çocukların da yanındayız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title