Haberler

Kadıköy'e Ali İsmail Korkmaz'ın Heykeli Dikilecek

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarının Ali İsmail Kormaz'ın heykelini dikmek için yaptığı başvuruya müjdeyi Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk Twitter'dan verdi.

Gezi olayları sırasında Eskişehir'de yaşamını yitiren Ali İsmail Kormaz'ın heykelinin yapımı için Kadıköy Belediyesi'nden izin çıktı.

Fenerbahçeli taraftarlar 15 Ocak'ta dilekçeyle Kadıköy Belediyesi'ne başvurmuştu. Bugün yapılan yürüyüşte de Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte olan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, twitter'dan bir taraftarın heykel ile ilgili sorusuna "Gerekli izin verildi, sorun yok. Ali İsmail'in heykeli dikilecek" diyerek taraftara müjdeyi verdi.

Taraftarların başlattığı bu girişimde projenin çizilip gerekli prosedür de tamamlanırsa Ali İsmail Korkmaz'ın heykeli Kadıköy'de bulunan Yoğurtçu Parkı'ndaki Alex de Souza ve Lefter Küçükandonyadis'in heykellerin yanındaki yerini alacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ali İsmail Korkmaz Selami Öztürk Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title