Haberler

Başkan Memduh Büyükkılıç Köşk Mahallesi'nde

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi’nde yer alan Safa Camisi’nde Cuma namazını ve ardından vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek,Aşure ikramında bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi'nde yer alan Safa Camisi'nde Cuma namazını ve ardından vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek,Aşure ikramında bulundu.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç'ın Melikgazi Mahallesi gezisine, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Bu mahalle belediyemizin eseridir…

Köşk Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinin Melikgazi İlçesi için önem arz ettiğini çünkü ilçenin en büyük değişim yaşandığı bir mahalle olarak bilimsel araştırmalar yapılan bir semt olduğunu söyledi.

Artık huzurlu, modern, örnek ve prestij semtlerimizden...

Başkan Büyükkılıç " Melikgazi İlçe sınırları içerisinde en büyük değişim yaşandığı ve örnek olarak gösterilen Köşk Mahallesi bizim için önemlidir. Çünkü bu semt 20 yıl önce gecekondunun en ağır şartlarının yaşandığı, alt yapısı olmayan, yolları tek araçlık ve karmakarışık olan bir mahallemizdi. Önce Ferdi Tapu ile başlanılan çalışma ve daha sonraki yolların açılması, parsellerin ortaya çıkması ile adeta çok katlı binaların hızla yükselmesine vesile oldu. Sonuç ise bugün ortada Melikgazi ilçemizin artık en gözde semtlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Yolları, parkları, yeşil alanları, sosyal ve spor tesisleri, iş merkezleri, okul ve ibadet yerleri ile sorunsuz bir semti Kayseri'ye kazandırdığımız için mutluyuz, huzurluyuz "dedi.

Mahallede bulunan farklı iş kollarında hizmet veren esnafları da ziyaret edip sohbet eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi'nde imar ve alt yapı sorunu bulunmadığını, bu nedenle hızlı modern ve sağlıklı bir yapılaşmanın gerçekleştiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Kadıoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title