Haberler

Başkan Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Halkı ile Kucaklaştı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Amine Hatun Camii’nde Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalleliler ile birlikte ikram edilen kahveden içtiler.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Amine Hatun Camii'nde Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalleliler ile birlikte ikram edilen kahveden içtiler.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen teravi namazı sonrası halk gezisi etkinliğine Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Başkan Memduh Büyükkılıç ile birlikte AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, meclis üyeleri, teşkilat mensupları, başkan yardımcıları, daire müdürleri mahalle sakinleri ve bölge muhtarları iştirak etti.

Vatandaşlar ile Sıcak Sohbet…

Teravi Namazı çıkışında vatandaşlara lokum ikramında bulunan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyerek, Melikgazi Belediyesince 2016 yılı içerisinde Esenyurt Mahallesine gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Büyükkılıç daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Esenyurt Sosyal ve Spor tesislerindeki dev ekranda milli maçı sporseverler ile birlikte seyrettiler.

Başkan Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada ""Esenyurt Semt Pazar yeri inşa edildiğinde bu bölgede evler tek ve iki katlı idi. Ancak son 15 yılda gelişme göstererek ve belediyemizin çalışmaları ile çok katlı inşaata izin verilmesi ile Esenyurt Mahallesi şimdi modern çok katlı binaları ile adeta cazibe mahallelerden biri olmuştur. Nüfusu artan mahallede semt pazar yerinin yenilenmesi ve günün gelişen ihtiyaçlarını karşılaması için yeni bir pazaryeri yaparak hizmete sunduk. Çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park ile sosyal ve spor tesisleri inşa ettik. Erciyes Yolu üzerinde yer almasından dolayı Erciyes Kış Merkezinin adeta ilk kapısıdır. Bu açıdan Esenyurt turizm açısından da önemlidir. Erciyes eteklerinde bağ ve sayfiye alanlarının başlangıç bölgesidir. "dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Esenyurt Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title