Haberler

Başkan Melikoğlu'ndan Basına İftar Yemeği

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede ve ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi.

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede ve ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine katılan basın mensuplarına katıldıkları için teşekkür eden Başkan Melikoğlu, "Ramazan ayının manevi ikliminde sizlerle birlikte olmaktan, mutluluk duyuyor ve bin aydan daha hayırlı olan mübarek kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. İftar yemeği sonrası konuşan Başkan Melikoğlu, "Önümüzde bir yerel seçim var çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa süre içerisinde bir hizmet yarışı söz konusu. Bu belediye başkanları makamları halka hizmet etme noktasında aday adaylıkları ve adaylıklar söz konusu bu yarışa çıkan herkese başarılar diliyorum. Biz Amentü'ye iman etmiş insanlarız nasibi bilen ve kadere iman etmiş insanlarız. Bu nokta da Allah nasip eder inşallah. Halkımızdan iki dönem ruhsat almış belediye başkanı kardeşiniz olarak ruhsat süremizin dolmasına yaklaşık 8 ay gibi bir süre daha var bu süreyi de verimli bir şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Yerel seçimler yaklaşmış olsa da halkımızdan almış olduğumuz ruhsatın gereğini yerine getirme noktasında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Adaylıkları düşünen bu noktada bende varım diyen kardeşlerimizin maksatları makam mevki değil hizmet peşinde olmasa gerek " şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title