Haberler

Başkan Mehmet Tosun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi 8. Olağan Bodrum İlçe Kongresi sonucu göreve başlayan İlçe Başkanı Mehmet Tosun'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Başkan Mehmet Tosun ve yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. İlçe Başkanı Mehmet Tosun'un Konacık'taki işyerinde gerçekleşen ziyarete MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, geçmiş dönem İlçe Başkanı Asım Başaran ve İlçe Yönetimi katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Büyük Kurultay hazırlıkları çerçevesinde son olarak 1 Şubat Bodrum İlçe Kongresi ile birlikte ilçe kongrelerini bitirdiklerini belirten MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan şunları söyledi: "İlçe kongrelerimizin bitmesiyle birlikte bütün ilçe teşkilatlarımızı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bugün de bu çerçevede Bodrum Teşkilatımızın yeni dönemde seçilen İlçe Başkanımız Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İstişarelerde bulunduk. Önümüzde Türkiye'nin ve partimizin çok yoğun bir gündemi olan Genel Seçimlerimiz var. Bu konu hakkında da karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Ben bu sürecin partimize, Bodrum Yarımadamıza, ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah süreç Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara götürecek bir süreç olur. Türkiye bugün içerde ve dışarıda yaşadığı bir sürü olumsuzluklardan kurtulma ve yeniden Milli reflekslerini hareket geçirerek, Atatürk'ün bize çizdiği vizyon çerçevesinde hayatına devam eder. Eğer biz bunu gerçekleştirecek çalışmayı yapamazsak, geçtiğimiz günlerde AKP'li bir hanım milletvekilinin söylediği gibi parantezin kapanacağı bir seçim olur. Yani Cumhuriyet'e parantez arası diyen bir zihniyetin sonuç alacağı bir seçim olur. Bizler MHP olarak buna fırsat vermemek için bu seçime çok önem veriyoruz. Dolayısıyla bu zor dönemde görev alan arkadaşlarımıza, partimize ve ülkemize Allah yardımcı olsun. Bu iktidar beklentisi sadece adayları ya da teşkilatları ilgilendiren bir mesele değil, bugün Türk Milleti'nin bekası ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Türk vatandaşlarımızın ilgilendiren bir meseledir. Bu yüzden önümüzdeki süreci çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Ben bu yolda herkese kolaylık diliyorum."

Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetimi ile birlikte 21 Şubat tarihinde MHP Muğla İl Kongresi sonucu 21 Mart tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayı ve sonrası hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Tosun Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title